fbpx

OVER ONS

 

Benieuwd naar ons verhaal?

Wie is Cédric Larbie?

“Als kleine jongen was ik al verliefd op mooie huizen en reed ik na school met mijn fiets doorheen de straten op zoek naar verborgen vastgoedparels. Deze passie voor vastgoed en architectuur werd alsmaar groter na mijn studies en ervaringen in zowel de binnen- als buitenlandse vastgoedsector. Daarnaast blijft er ook mijn passie voor de paardensport. Als ex-topsporter weet ik hoe ik doelgericht moet gaan voor resultaten. Met mijn gedreven en vooruitstrevende ingesteldheid, zet ik vandaag als erkend vastgoedmakelaar alles op alles om voor mijn klanten een succesvolle verkoop van hun woning te realiseren. Een professionele begeleiding bieden aan verkopers en zoekende kopers matchen met hun droomwoning, geven mij keer op keer een geweldige voldoening. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op een dag met u te mogen samenwerken.”

Neem vrijblijvend contact!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? We helpen u graag verder!

Cédric Larbie Real Estate is actief in Vlaanderen (België).

Telefoon: +32 (0)496 20 59 58

E-mail: info@cedriclarbie.com

REVIEWS

“Supertoffe makelaar! Gaat er helemaal voor en denkt aan alle details. Dank u wel voor de goede afhandeling van de verkoop van het ouderlijke huis.”

– Familie Pipeleers –

“We hebben via Cédric ons droomhuis kunnen kopen en daarbovenop, zonder zorgen ons huis kunnen verkopen. Ik raad iedereen zulke fijne, professionele makelaar aan.” 

– Familie Janssen-Vrijsen –

“Zeer professioneel, gedreven, vriendelijk en charmant! Kortom, ik had me geen betere makelaar kunnen voorstellen voor de verkoop van mijn woning!” 

– Mevr. Migchels –

“Hij is steeds correct, staat altijd klaar en helpt je met alle vragen. Bedankt Cédric voor de fijne samenwerking!”

– Familie Schraeyen-Jamar –

“Zeer bekwame makelaar dewelke luistert naar de noden van de klant … Afspraken worden strikt opgevolgd, en er wordt 100% inzet vertoond. Uitstekende service in een aangenaam kader.” 

– Familie Pirard –

“Merci voor de uitstekende hulp, Cédric! Snelle en eerlijke communicatie.”

– Dhr. Caubergs –

 

CONTACTFORMULIER

Call Now Button