fbpx

Over

 

Het verhaal van Cédric Larbie …

Wie is Cédric Larbie?

“Als kleine jongen was ik al verliefd op mooie woningen en reed ik na school met mijn fiets doorheen de straten op zoek naar verborgen vastgoedparels. Deze passie voor vastgoed en architectuur werd alsmaar groter na mijn studies en ervaringen in zowel de binnen- als buitenlandse vastgoedsector. Daarnaast blijft er ook mijn passie voor de paardensport. Als ex-topsporter weet ik hoe ik doelgericht moet gaan voor resultaten. Met mijn gedreven en vooruitstrevende ingesteldheid, zet ik vandaag als erkend vastgoedmakelaar alles op alles om voor mijn klanten een succesvolle verkoop van hun woning te realiseren. Een professionele begeleiding bieden aan verkopers en zoekende kopers matchen met hun droomwoning, geven mij keer op keer een geweldige voldoening. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op een dag met u te mogen samenwerken.”

Wat is zijn specialiteit? 

Om klanten een kwaliteitsvolle service te garanderen richt Cédric Larbie zich enkel en alleen op de bemiddeling bij verkoop van residentiële woningen. Vastgoed om in te wonen en te genieten! Een bewuste keuze voor kwaliteit boven kwantiteit.

Van klassieke en moderne woningen, villa’s, landhuizen, pastorijen, hoeves tot appartementen, lofts en stadswoningen.

 

In welke regio is hij actief? 

Cédric Larbie biedt zijn service aan klanten over heel Vlaanderen (België). Op plaatsen waar het aangenaam is om gelukkig te leven! In Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen.

REVIEWS

“Supertoffe makelaar! Gaat er helemaal voor en denkt aan alle details. Dank u wel voor de goede afhandeling van de verkoop van het ouderlijke huis.”

– Fam. Pipeleers uit Heusden-Zolder –

“We hebben via Cédric ons droomhuis kunnen kopen en daarbovenop, zonder zorgen ons huis kunnen verkopen. Ik raad iedereen zulke fijne, professionele makelaar aan.” 

– Fam. Janssen-Vrijsen uit Halen –

“Zeer professioneel, gedreven, vriendelijk en charmant! Kortom, ik had me geen betere makelaar kunnen voorstellen voor de verkoop van mijn woning!” 

– Mevr. Migchels uit Tienen –

“Hij is steeds correct, staat altijd klaar en helpt je met alle vragen. Bedankt Cédric voor de fijne samenwerking!”

– Fam. Schraeyen-Jamar uit Beringen –

“Zeer bekwame makelaar dewelke luistert naar de noden van de klant … Afspraken worden strikt opgevolgd, en er wordt 100% inzet vertoond. Uitstekende service in een aangenaam kader.” 

– Fam. Pirard uit Borgloon –

“Merci voor de uitstekende hulp, Cédric! Snelle en eerlijke communicatie.”

– Dhr. Caubergs uit Beringen –

 

CONTACTFORMULIER

Call Now Button