fbpx

OVER ONS

 

Uw persoonlijke makelaar in kwaliteitsvol vastgoed

Cédric Larbie Real Estate is een immobiliënkantoor in België (Vlaanderen) gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsvol vastgoed, en dit ongeacht de grootte van uw woning, haar ligging en haar verkoopprijs. Met een passie en veel appreciatie voor kwaliteitsvolle woningen, geloven we erin dat deze vragen om een andere manier van verkopen. Daarom bieden wij u en uw woning het hoogst mogelijke niveau aan service gebaseerd op discretie, moderne technologieën en een dynamische, persoonlijke betrokkenheid.

fullsizeoutput_1789

Wie is Cédric Larbie?

“Een gedreven perfectionist met veel passie en appreciatie voor kwaliteitsvol vastgoed … Na mijn ervaringen in zowel de binnen- als buitenlandse vastgoedsector, kreeg ik andere inzichten en richtte ik Cédric Larbie Real Estate op. De juiste begeleiding bieden aan verkopers en zoekende kopers matchen met hun droomwoning, geven mij iedere dag opnieuw waardering.

Daarnaast blijft er ook mijn passie voor de paardensport. Als ex-topsporter weet ik hoe ik doelgericht moet gaan voor resultaten. Deze lijn trek ik verder bij de verkoop van iedere woning. Ik ga steeds voluit voor een succesvol resultaat.”

Cédric Larbie, erkend vastgoedmakelaar in België.

Mobiel: +32 (0)496 20 59 58

Mail: info@cedriclarbie.com

REVIEWS

“We hebben via Cédric ons droomhuis kunnen kopen en daarbovenop, zonder zorgen ons huis kunnen verkopen. Ik raad iedereen zulke fijne, professionele makelaar aan.” 

– Familie Janssen-Vrijsen –

“Zeer professioneel, gedreven, vriendelijk en charmant! Kortom, ik had me geen betere makelaar kunnen voorstellen voor de verkoop van mijn woning!” 

– Mevr. Migchels –

“Hij is steeds correct, staat altijd klaar en helpt je met alle vragen. Bedankt Cédric voor de fijne samenwerking!”

– Familie Schraeyen-Jamar –

“Zeer bekwame makelaar dewelke luistert naar de noden van de klant. Bovendien wordt het principe van: “Goede afspraken maken goede vrienden” hoog in het vaandel gedragen, met andere woorden: met dit kantoor kom je niet bedrogen uit. Afspraken worden strikt opgevolgd, en er wordt 100% inzet vertoond. Uitstekende service in een aangenaam kader.” 

– Familie Pirard –

“Merci voor de uitstekende hulp, Cédric! Snelle en eerlijke communicatie.”

– Dhr. Caubergs –