fbpx

Over

Het verhaal van Cédric Larbie

Aan het begin van mijn vastgoedcarrière, in 2017, kreeg ik de eer een karaktervolle hoeve te mogen verkopen. Een exclusieve eigendom waarvan ik vond dat deze een betere aanpak verdiende dan bij een doorsnee vastgoedkantoor. Lees hieronder meer …

Passie

Al van kleins af aan was er de liefde voor panden met karakter. Woningen die uitblinken en op elk vlak verrassen vanwege een unieke geschiedenis, ligging, architectuur of afwerkingsgraad.

Vastgoedkantoor 2.0

In 2019 richtte ik Cédric Larbie Real Estate op. Een modern en gespecialiseerd vastgoedkantoor met een persoonlijke en stijlvolle aanpak.

In tegenstelling tot grootschalige vastgoedkantoren, kies ik bewust voor een gespecialiseerd vastgoedkantoor. Omdat ik geloof in kwaliteit boven kwantiteit richt ik mij exclusief op verkoop van residentiële woningen.

Residentieel vastgoed

Van klassieke en moderne woningen, villa’s, landhuizen, hoeves tot herenhuizen, appartementen, lofts en bouwgronden … Vastgoed om in te wonen en waar u volop kunt genieten van het goede leven!

Ex-topsporter

Als voormalig topsporter ga ik nog steeds doelgericht voor succesvolle resultaten. Reeds 15 jaar was ik actief in de paardensport. Door een sterk netwerk binnen deze hippische wereld ga ik ook geregeld op zoek naar woningen waar ook paarden zich thuis voelen.

Televisieprogramma’s

In 2018 deed ik mee aan het populaire vastgoedprogramma Huizenjagers op Play4. In 2021 en 2022 kreeg ik de eer om te jureren in de eerste twee seizoenen van Huis Gemaakt op VTM.

België vs. Amerika

Alvorens de start van mijn eigen vastgoedkantoor, deed ik ervaringen op in zowel de binnen- als buitenlandse vastgoedsector. Zo reisde ik ook naar Amerika (Los Angeles, Californië) om er te leren van de beste makelaars ter wereld en de nieuwste marketingtechnieken te ontdekken. 

LET'S MEET

Hoe kan Cédric u helpen? Stel gerust uw vragen.

“Exclusieve woningen verdienen een persoonlijke aanpak in stijl.” – Cédric Larbie, zaakvoerder & erkend vastgoedmakelaar

MEMORIES

Huis Gemaakt – VTM

Amerika (Los Angeles, Californië)

Huizenjagers – Play4

Belgisch Kampioenschap 2017

Call Now Button