fbpx

Over

Het verhaal van Cédric Larbie

Aan het begin van mijn vastgoedcarrière, in 2017, kreeg ik de eer een karaktervolle hoeve te mogen verkopen. Een exclusieve eigendom waarvan ik vond dat deze een betere aanpak verdiende dan bij een doorsnee vastgoedkantoor. Lees hieronder meer …

“Exclusieve woningen verdienen een persoonlijke aanpak in stijl.” – Cédric Larbie, zaakvoerder & erkend vastgoedmakelaar

Passie

Al van kleins af aan was er de liefde voor woningen met karakter. Woningen die uitblinken en op elk vlak verrassen vanwege een unieke architectuur, geschiedenis of mooie ligging.

Vastgoedkantoor 2.0

In 2019 richtte ik Cédric Larbie Real Estate op. Een modern en gespecialiseerd vastgoedkantoor met een persoonlijke en stijlvolle aanpak.

In tegenstelling tot grootschalige vastgoedkantoren, kies ik bewust voor een gespecialiseerd vastgoedkantoor. Omdat ik geloof in kwaliteit boven kwantiteit richt ik mij exclusief op verkoop van residentiële woningen.

Residentieel vastgoed

Van klassieke en moderne woningen, villa’s, landhuizen, hoeves tot herenhuizen, appartementen, lofts en bouwgronden … Kortom: Vastgoed om in te wonen én waar u volop kunt genieten van het goede leven!

Dagelijks ga ik voor mijn klanten op zoek naar de mooiste woningen in voornamelijk Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Hoewel ik ook geregeld aan de Belgische Kust te vinden ben.

Ex-topsporter

Als voormalig topsporter ga ik nog steeds doelgericht voor succesvolle resultaten. Reeds 15 jaar was ik actief in de paardensport. Door een sterk netwerk binnen deze hippische wereld ga ik ook geregeld op zoek naar woningen waar ook paarden zich thuis voelen.

Televisieprogramma’s

In 2018 deed ik mee aan het populaire vastgoedprogramma Huizenjagers op Play4. In 2021 werd ik verkozen om te jureren in het eerste seizoen van Huis Gemaakt op VTM.

België vs. Amerika

Alvorens de start van mijn eigen vastgoedkantoor, deed ik ervaringen op in zowel de binnen- als buitenlandse vastgoedsector. Zo reisde ik ook naar Amerika (Los Angeles, Californië) om er te leren van de beste makelaars ter wereld en de nieuwste marketingtechnieken te ontdekken. 

 

LET'S MEET

Laten we kennismaken! Neem gerust contact op voor vragen en samenwerkingen. Cédric Larbie is 7 op 7 bereikbaar en beschikbaar.

GOLDEN MEMORIES

Cédric Larbie tijdens het Belgisch Kampioenschap 2017

Cédric Larbie in het televisieprogramma Huizenjagers

Cédric Larbie op vastgoedverkenning in Amerika (Los Angeles, Californië)

Call Now Button