fbpx

Over

Het verhaal van Cédric Larbie

Wie is hij en welke meerwaarde kan hij u bieden tijdens de verkoop en/of aankoop van uw woning? Een passie voor karaktervolle woningen, architectuur en paardensport vormen grotendeels zijn drijfkracht. U zag hem wellicht in de televisieprogramma’s Huizenjagers en Huis Gemaakt. Lees hieronder meer …

Cédric Larbie, zaakvoerder – erkend vastgoedmakelaar BIV 512290

Uw persoonlijke vastgoedmakelaar

Een strikt persoonlijke, discrete en uiterst professionele service tijdens het volledige verkooptraject van uw woning is de kwaliteitsvolle ondersteuning die u als klant bij Cédric Larbie mag verwachten.

Karaktervolle woningen

Al van kleins af aan was er de passie voor woningen met karakter en architecturale vastgoedparels. Vandaar dat Cédric Larbie zich exclusief richt op verkoop van residentiële woningen. Vastgoed om in te wonen en te genieten!

Hippisch vastgoed

Reeds 15 jaar was Cédric Larbie actief in de paardensport. Als ex-topsporter gaat hij vandaag nog steeds doelgericht voor het beste resultaat. Dankzij een sterk netwerk binnen de hippische wereld kan hij u ook professioneel adviseren en begeleiden bij de aan- en verkoop van dit type vastgoed. Van professionele sportstallen tot woningen met recreatieve voorzieningen.

Televisieprogramma’s

In 2018 deed Cédric Larbie mee aan het populaire vastgoedprogramma Huizenjagers op Play4. In 2021 werd hij verkozen om te jureren in het eerste seizoen van Huis Gemaakt op VTM.

België vs. Amerika

Alvorens de opstart van zijn eigen immobiliënkantoor in 2019, deed Cédric Larbie juridische en commerciële ervaringen op in zowel de binnen- als buitenlandse vastgoedsector. Zo reisde hij onder andere naar Amerika (Los Angeles, Californië) om er te leren van de beste makelaars ter wereld en er de nieuwste marketingtechnieken te ontdekken.

REVIEWS

“Supertoffe makelaar! Gaat er helemaal voor en denkt aan alle details. Dank u wel voor de goede afhandeling van de verkoop van het ouderlijke huis.”

– Fam. Pipeleers uit Heusden-Zolder –

“We hebben via Cédric ons droomhuis kunnen kopen en daarbovenop, zonder zorgen ons huis kunnen verkopen. Ik raad iedereen zulke fijne, professionele makelaar aan.” 

– Fam. Janssen-Vrijsen uit Halen –

“Zeer professioneel, gedreven, vriendelijk en charmant! Kortom, ik had me geen betere makelaar kunnen voorstellen voor de verkoop van mijn woning!” 

– Mevr. Migchels uit Tienen –

“Hij is steeds correct, staat altijd klaar en helpt je met alle vragen. Bedankt Cédric voor de fijne samenwerking!”

– Fam. Schraeyen-Jamar uit Beringen –

“Zeer bekwame makelaar dewelke luistert naar de noden van de klant … Afspraken worden strikt opgevolgd, en er wordt 100% inzet vertoond. Uitstekende service in een aangenaam kader.” 

– Fam. Pirard uit Borgloon –

“Merci voor de uitstekende hulp, Cédric! Snelle en eerlijke communicatie.”

– Dhr. Caubergs uit Beringen –

 

Cédric Larbie tijdens het Belgisch Kampioenschap 2017

Cédric Larbie in het televisieprogramma ‘Huizenjagers’

Cédric Larbie op vastgoedverkenning in Amerika (Los Angeles, Californië)

Call Now Button