fbpx

Over

Het verhaal van Cédric …

“Toen ik in 2017 begon als vastgoedmakelaar, kreeg ik de eer een exclusieve eigendom te mogen verkopen waarvan ik vond dat deze een exclusievere aanpak verdiende dan bij een doorsnee vastgoedkantoor.”

Maak kennis met Cédric …

Aangenaam! Ik ben Cédric Larbie. Afkomstig uit het bosrijke Heusden-Zolder en wonende in het bruisende Hasselt.

Al van kleins af is er de liefde voor mooie woningen. Woningen die uitblinken vanwege een unieke geschiedenis, ligging, architectuur of afwerkingsgraad.

Na enkele jaren ervaring op de Belgische vastgoedmarkt, reisde ik naar Amerika (Los Angeles, Californië) om er te leren van de beste makelaars ter wereld waarna ik in 2019 m’n eigen vastgoedkantoor begon.

Regelmatig geef ik spreeksessies en in 2022 was ik (ad interim) lector vastgoed aan Hogeschool PXL te Hasselt. Een unieke ervaring op de plaats waar ik vroeger zelf afstudeerde.

Sommigen zagen me ook al aan het werk in enkele televisieprogramma’s. In 2018 deed ik mee aan het populaire Huizenjagers op Play4. In 2021 en 2022 mocht ik jureren in de eerste twee seizoenen van Huis Gemaakt op VTM.

Naast vastgoed, hou ik van reisjes, lekker eten, sporten en afspreken met vrienden. Ook was ik 15 jaar actief in de paardensport. Als voormalig topsporter ga ik nog steeds doelgericht voor succesvolle resultaten.  

Ik kijk er dan ook naar uit om op een dag met u succesvol te mogen samenwerken.

Tot gauw!

MEMORIES

Huis Gemaakt – VTM

Huizenjagers – Play4

Amerika (Los Angeles, Californië)

Belgisch Kampioenschap 2017

Call Now Button