OVER

“Uw persoonlijke vastgoedmakelaar met een moderne aanpak”

CÉDRIC LARBIE AGENCY, is een residentieel vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop van woningen in de regio Limburg (België) en omstreken. Cédric Larbie, onafhankelijk en erkend vastgoedmakelaar, hanteert een unieke en moderne aanpak om woningen vlot en aan de maximale waarde te verkopen. Hij nam ook deel aan het televisieprogramma ‘Huizenjagers’ en deed ervaringen op in het buitenland. Met een passie voor vastgoed zorgt hij voor een professionele en persoonlijke begeleiding in het aankoop- en/of verkoopproces van uw woning. Heeft u vragen of wenst u professioneel en vrijblijvend advies KLIK HIER.

“Uw woning vlot en aan de maximale waarde verkopen … Daar ga ik voor! Ook uw woning verdient een professionele aanpak!”

fullsizeoutput_1789

Wie is Cédric Larbie?

Een gedreven perfectionist met een passie voor vastgoed … Zo durf ik mezelf wel te noemen. Geboren en getogen in het residentiële, bosrijke Heusden-Zolder (Limburg), vlakbij het circuit van Zolder. Na mijn studies bedrijfsmanagement met specialisatie in vastgoed, werd mijn passie voor het vak alleen maar groter. Zowel tijdens als na mijn studies kreeg ik de kans om ervaring op te doen in grotere vastgoedbedrijven. Als actief lid van het CIB en als bestuurder van de Jonge Vastgoed Club, zet ik mij ten volle in om de vastgoedsector nieuw en fris leven in te blazen. In mijn vrije tijd geniet ik van het leven: lekker uit gaan eten of iets drinken met vrienden, reizen en tegelijk nieuwe (vastgoed)kennis opdoen, een goed boek lezen, een ontspannende wandeling maken met de hond … Maar bovenal blijft er mijn passie voor de paardensport. Als ex-topsporter weet ik als geen ander hoe ik ten volle moet gaan voor resultaten. Deze lijn trek ik door in het ondernemerschap. Samen met mijn klanten ga ik voluit voor een succesvol resultaat.

Vastgoedkantoor 2.0

De tijd van de traditionele ‘vastgoedmakelaar’ is passé. Vandaag is het aan de innovatieve en gedreven ‘vastgoedprofessionals’ die samenwerken om voluit te gaan voor het beste resultaat. Een vastgoedkantoor 2.0 is een nog betere versie dan de voorafgaande vastgoedkantoren. Hier staat de klant centraal en kan men op zekerheid rekenen. Zekerheid van een eerlijke, vooruitstrevende en unieke dienstverlening.

Internationale visie

Met een blik op de buitenlandse vastgoedmarkt weet Cédric Larbie heel goed dat een sterk netwerk heel belangrijk is. Om een woning vlot en met succes te verkopen is het van groot belang samen te werken met collega’s in de sector om zo op een efficiënte manier tot een succesvol resultaat te komen.

Een gouden 5-sterrenstrategie

Benieuwd naar onze unieke verkoopstrategie? Laten we dan snel kennismaken zodat we ook uw woning met succes kunnen verkopen … KLIK HIER voor vrijblijvend advies en een gratis waardebepaling van uw woning.