fbpx

Woning verkopen ?

 

Hoe uw woning succesvol verkopen?

Overweegt u vandaag of binnenkort uw woning te verkopen? Wenst u daarbij een gepaste aanpak met een vlot resultaat aan een correcte verkoopprijs? Het immobiliënkantoor van Cédric Larbie zorgt in nauw overleg met u als eigenaar voor een kwaliteitsvolle ondersteuning tijdens het volledige verkooptraject van uw woning.

Cédric-Larbie-vastgoedmakelaar-woning-verkopen-Limburg-Antwerpen-Vlaams-Brabant-Oost-Vlaanderen-West-Vlaanderen-Brussel-België

1. Kennismaking en (prijs)strategie

Cédric Larbie komt persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om naar uw verwachtingen te luisteren. Graag neemt hij voor u de tijd om zijn werkwijze toe te lichten en de waarde van uw woning realistisch in te schatten.

Benieuwd naar de maximale waarde van uw woning?

Wanneer u kiest voor een samenwering met het immobiliënkantoor van Cédric Larbie gaan we actief op zoek naar de meest ideale koper voor uw woning.

2. Samenstelling verkoopdossier

We zorgen ervoor dat alle verplichte documenten en keuringsattesten aanwezig zijn en verzamelen alle belangrijke informatie over uw woning in een ordelijk dossier.

3. Fotoshoot

Een mooie presentatie van uw woning is heel belangrijk voor een goede eerste indruk. Aan de hand van kwaliteitsvolle beelden zorgen we voor een optimale visibiliteit.

4. Lancering van de verkoop

De meest commerciële technologieën en moderne marketingtools worden ingezet om uw woning in de kijker te zetten en deze voor te stellen aan een uitgebreid (kopers)netwerk in uw streek en ver daarbuiten. We zoeken actief naar kopers en brengen uw woning lokaal, nationaal en mogelijks zelfs internationaal op de markt.

5. Privébezoeken en/of een open huis

We zijn 7 op 7 bereikbaar en beschikbaar om afspraken vast te leggen met potentiële kopers en hen te woord te staan. Afhankelijk van het type woning en de mogelijkheden kiezen we de meest ideale manier om uw woning te laten bezichtigen. Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar.

6. Onderhandelingen

Na de bezoeken begeleiden we alle geïnteresseerde kopers en volgen we hen nauwkeurig op. We houden u op de hoogte van ieder bod en onderhandelen voor u tot de maximale verkoopprijs.

7. De verkoop

We stellen een sluitende verkoopovereenkomst op volgens de huidige wetgeving en zorgen dat alles klaar is voor het verlijden van de authentieke akte bij uw notaris. Ook na de verkoop blijven we met plezier voor u klaarstaan.

Uw woning verkopen in alle discretie?

Wenst u geen publicteitsbord in uw voortuin? Wil u zo min mogelijk pottenkijkers over de vloer? Een beperkt aantal foto’s? Geen exacte vertoning van uw adresgegevens? … Uw privacy staat steeds op de eerste plaats! We respecteren uw wensen en zorgen voor een discrete service op maat van u en uw woning.

Call Now Button