fbpx

Woning verkopen

Uw woning verkopen

Met Cédric Larbie kiest u voor een persoonlijke en stijlvolle verkoopaanpak. Uw woning krijgt de volle aandacht. We zorgen voor kwaliteitsvolle administratieve, juridische en commerciële ondersteuning. Als gespecialiseerd kantoor in residentieel vastgoed beschikken we over uitstekende kennis en bereiken we voor u het beste resultaat.

Cédric-Larbie-vastgoedmakelaar-woning-verkopen-Limburg-Antwerpen-Vlaams-Brabant-Oost-Vlaanderen-West-Vlaanderen-Brussel-België

LET'S MEET

Benieuwd naar de waarde van uw woning en wenst u een vrijblijvende waardebepaling? Laten we kennismaken!

1. Kennismaking en (prijs)strategie

Cédric Larbie komt persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om naar uw verwachtingen te luisteren. Graag neemt hij voor u de tijd om zijn werkwijze toe te lichten en uw woning naar waarde te schatten.

2. Samenstelling verkoopdossier

We zorgen ervoor dat alle verplichte documenten en keuringsattesten aanwezig zijn en verzamelen alle belangrijke informatie over uw woning in een ordelijk dossier.

3. Fotoshoot

Een mooie presentatie van uw woning is heel belangrijk voor een goede eerste indruk. Aan de hand van kwaliteitsvolle beelden zorgen we voor een optimale visibiliteit.

4. Lancering van de verkoop

De meest commerciële technologieën en moderne marketingtools worden ingezet om uw woning in de kijker te zetten en deze voor te stellen aan een uitgebreid kopersnetwerk in uw streek en ver daarbuiten. We brengen uw woning lokaal, nationaal en mogelijks zelfs internationaal op de markt en gaan actief op zoek naar de meest geschikte koper voor uw woning.

5. Privébezoeken en/of een kijkdag

We zijn 7 op 7 bereikbaar en beschikbaar om afspraken vast te leggen met potentiële kopers en hen te woord te staan. Afhankelijk van het type woning en uw wensen kiezen we de meest ideale manier om uw woning te laten bezichtigen. Alles gebeurt steeds onder begeleiding en in overleg met u als eigenaar.

6. Onderhandelingen

Na de bezoeken begeleiden we alle geïnteresseerde kopers en volgen we hen nauwkeurig op. We houden u op de hoogte van ieder bod en onderhandelen voor u tot de maximale verkoopprijs.

7. De verkoop

We stellen een sluitende verkoopovereenkomst op volgens de huidige wetgeving en zorgen dat alles klaar is voor het verlijden van de authentieke akte bij uw notaris. Ook na de verkoop blijven we met plezier voor u klaarstaan.

Uw woning discreet verkopen

Geen publiciteitsbord in uw voortuin? Geen pottenkijkers? Geen vertoning van uw adres? Of hebt u zelfs liever dat uw woning niet op het internet staat?

U hebt geen haast en wil in alle rust en privacy de meest geschikte koper vinden voor uw woning. Jaarlijks realiseren we een aantal succesvolle verkopen in totale discretie. We verkopen dan uw woning met extra aandacht voor uw privacy en zonder dat uw omgeving er het fijne van weet.

 

LET'S MEET

Benieuwd naar de waarde van uw woning en wenst u een vrijblijvende waardebepaling? Laten we kennismaken!

Call Now Button