fbpx

Woning verkopen

Onze service voor u en uw woning

Overweegt u vandaag of binnenkort uw woning te verkopen? Wenst u daarbij een stijlvolle aanpak met een vlot resultaat aan een correcte verkoopprijs? Het immobiliënkantoor van Cédric Larbie zorgt in nauw overleg met u als eigenaar voor een professionele administratieve, juridische en commerciële ondersteuning tijdens het volledige verkooptraject van uw woning.

Cédric-Larbie-vastgoedmakelaar-woning-verkopen-Limburg-Antwerpen-Vlaams-Brabant-Oost-Vlaanderen-West-Vlaanderen-Brussel-België

1. Kennismaking en (prijs)strategie

Cédric Larbie komt persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om naar uw verwachtingen te luisteren. Graag neemt hij voor u de tijd om zijn werkwijze toe te lichten en de waarde van uw woning realistisch in te schatten. Benieuwd naar de maximale waarde van uw woning?

2. Samenstelling verkoopdossier

We zorgen ervoor dat alle verplichte documenten en keuringsattesten aanwezig zijn en verzamelen alle belangrijke informatie over uw woning in een ordelijk dossier.

3. Fotoshoot

Een mooie presentatie van uw woning is heel belangrijk voor een goede eerste indruk. Aan de hand van kwaliteitsvolle beelden zorgen we voor een optimale visibiliteit.

4. Lancering van de verkoop

De meest commerciële technologieën en moderne marketingtools worden ingezet om uw woning in de kijker te zetten en deze voor te stellen aan een uitgebreid (kopers)netwerk in uw streek en ver daarbuiten. We brengen uw woning lokaal, nationaal en mogelijks zelfs internationaal op de markt en gaan actief op zoek naar de meest geschikte koper voor uw woning.

5. Privébezoeken en/of een open huis

We zijn 7 op 7 bereikbaar en beschikbaar om afspraken vast te leggen met potentiële kopers en hen te woord te staan. Afhankelijk van het type woning en de mogelijkheden kiezen we de meest ideale manier om uw woning te laten bezichtigen. Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar.

6. Onderhandelingen

Na de bezoeken begeleiden we alle geïnteresseerde kopers en volgen we hen nauwkeurig op. We houden u op de hoogte van ieder bod en onderhandelen voor u tot de maximale verkoopprijs.

7. De verkoop

We stellen een sluitende verkoopovereenkomst op volgens de huidige wetgeving en zorgen dat alles klaar is voor het verlijden van de authentieke akte bij uw notaris. Ook na de verkoop blijven we met plezier voor u klaarstaan.

Uw woning discreet verkopen?

Wenst u liever geen publiciteitsbord in uw voortuin? Wil u zo min mogelijk pottenkijkers over de vloer? Geen exacte vertoning van uw adresgegevens? Of hebt u zelfs liever dat uw woning niet op het internet staat? …

Benieuwd naar de maximale waarde van uw woning?

Call Now Button