fbpx

WONING VERKOPEN ?

 

Hoe pakken we de verkoop van uw woning aan?

1. Kennismaking en prijsstrategie

Met plezier komen we bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om naar uw verwachtingen te luisteren. Graag nemen we onze tijd voor een persoonlijke ontmoeting en bespreken we hoe we de maximale verkoopprijs uit uw woning kunnen halen.

Benieuwd naar de maximale waarde van uw woning?

2. Samenstelling verkoopdossier

We zorgen ervoor dat alle verplichte documenten en keuringsattesten aanwezig zijn en verzamelen alle belangrijke informatie over uw woning.

3. Fotoshoot

Een mooie voorstelling van uw woning is heel belangrijk. Aan de hand van kwaliteitsvolle beelden, zorgen we voor een optimale visibiliteit en presenteren we uw woning op hoog niveau.

4. Lancering van de verkoop

We zetten de meest commerciële technologieën en moderne marketingtools in om uw woning in de kijker te zetten en deze voor te stellen aan een uitgebreid (kopers)netwerk in uw streek en ver daarbuiten. We zoeken actief naar kopers en brengen uw woning lokaal, nationaal en mogelijks zelfs internationaal op de markt.

5. Privébezoeken en/of een open huis

We zijn 7 op 7 bereikbaar en beschikbaar om afspraken vast te leggen met potentiële kopers en hen te woord te staan. Afhankelijk van het type woning en de mogelijkheden kiezen we de meest ideale manier om uw woning te laten bezichtigen. Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar.

6. Onderhandelingen

Na de bezoeken begeleiden we alle geïnteresseerde kopers en volgen we hen nauwkeurig op. We houden u op de hoogte van ieder bod en onderhandelen voor u tot de maximale waarde.

7. De verkoop

We stellen een sluitende verkoopovereenkomst op volgens de huidige wetgeving en zorgen dat alles klaar is voor het verlijden van de authentieke akte bij uw notaris. Ook na de verkoop blijven we met plezier voor u klaarstaan.

Cédric-Larbie-vastgoedmakelaar-woning-verkopen-Limburg-Antwerpen-Vlaams-Brabant-Oost-Vlaanderen-West-Vlaanderen-Brussel-België

Uw woning discreet verkopen?

Indien u wenst in alle discretie te verkopen zorgen we voor een aangepaste begeleiding en een service op maat van u en uw woning.

Neem vrijblijvend contact!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? We helpen u graag verder!

Cédric Larbie is actief over heel Vlaanderen (België).

Telefoon: +32 (0)496 20 59 58

E-mail: info@cedriclarbie.com

Call Now Button