fbpx

WONING VERKOPEN ?

Alles begint met een professionele aanpak …

Cédric Larbie Real Estate stelt uw woning voor aan een ruim aantal kopers uit uw streek en ver daarbuiten. Uw woning is uniek en verdient de juiste aanpak en begeleiding bij de verkoop ervan. Wij doen voor u ons uiterste best en bieden u en uw woning een service op maat, onze zogenaamde “GOUDEN 5-STERRENSERVICE”.

Cédric-Larbie-vastgoedmakelaar-woning-verkopen-Limburg-Antwerpen-Vlaams-Brabant-Oost-Vlaanderen-West-Vlaanderen-Brussel-België

Unieke en moderne marketing

Wij zetten de meest commerciële en moderne technologieën in om uw woning in de kijker te plaatsen en met succes te verkopen aan de juiste klant. Een mooie voorstelling van uw woning is hiervan de basis. Aan de hand van een professionele fotoshoot voor kwaliteitsvolle beelden, zorgen wij voor een optimale visibiliteit en presenteren wij uw woning op hoog niveau.

Uitgebreid (kopers)netwerk

Wij verbinden er ons toe om uw woning op de markt te brengen, op lokaal, nationaal en mogelijks zelfs internationaal niveau. Hiervoor hebben wij de nodige kwaliteitsvolle contacten om uw woning te vertegenwoordigen bij een breed publiek. Wij bieden een warm onthaal aan zowel lokale als wereldwijde klanten. Iedere klant kan rekenen op een uitstekende begeleiding in divers mogelijke talen, waaronder het Nederlands, Engels, Frans, Duits …

Persoonlijke betrokkenheid

Wij verzorgen voor u en uw woning een begeleiding op maat. Vertrouwen, discretie en een vlotte communicatie zijn hierin sleutelwoorden. Vanaf onze eerste ontmoeting tot aan de verkoopakte bij uw notaris heeft u één contactpersoon. Alles gebeurt steeds in overleg met u als verkoper.

Wenst u meer informatie?

Laten we afspreken! Wij luisteren graag naar uw verwachtingen en nemen onze tijd voor een persoonlijke ontmoeting. Steeds inclusief een realistische en vrijblijvende waardebepaling van uw  woning.

Contacteer ons …

Mobiel: +32 (0)496 20 59 58

Mail: info@cedriclarbie.com

 

Call Now Button