fbpx

Verkopen

Verkoop uw woning samen met Cédric …

Van de dossiersamenstelling tot de verkoopakte. Cédric begeleidt u doorheen het hele proces en werkt samen met een ervaren team van professionals: een fotograaf, videoproducer, vastgoedstylist, accountant, advocaat, bouw- en energiedeskundige. U wordt volledig ontzorgd en uw woning krijgt alle aandacht.

Voor een vlotte verkoop aan een correcte prijs, gaan we van start met een vrijblijvende waardebepaling.

Wat mag u verwachten?

Vakkennis

Als gespecialiseerd kantoor met focus op woonvastgoed, heeft Cédric een uitstekende kennis in huis om voor u het beste resultaat te bereiken.

Persoonlijkheid

U heeft één contactpersoon die steeds voor u klaarstaat en uw dossier volledig kent. Zo loopt alles vlot en wordt er transparant met u gecommuniceerd over de stand van zaken. Cédric staat doorheen het hele proces persoonlijk aan uw zijde.

Stijlvolle marketing

Mooie foto’s, een sfeervolle video, brochure, advertenties … Uw woning wordt in de kijker gezet bij het gewenste doelpubliek met een aantrekkelijke presentatie.

Discretie

Cédric hecht veel belang aan uw privacy en gaat extra selectief te werk voor wie totale discretie wenst.

Kopersnetwerk

In Cédric’s klantenbestand zitten solvabele kopers die exclusief zoeken naar residentieel vastgoed. Uw woning wordt voorgesteld aan een uitgebreid netwerk en er wordt gezocht naar de meest geschikte koper.

Waardebepaling en advies

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Welke documenten en keuringsattesten heb ik nodig? Hoeveel bedragen de kosten? Hoe verloopt het verkoopproces?… Een woning verkopen doet u niet elke dag en u heeft gegarandeerd tal van vragen. Wij staan klaar om u professioneel te helpen.

Call Now Button