fbpx

Diensten

Wat kan Cédric Larbie voor u betekenen?

Met passie voor karaktervolle panden en architectuur, biedt Cédric u volgende diensten aan.

Advies en waardebepaling

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Het is vaak een emotioneel proces waarbij u verschillende vragen heeft. Graag neemt Cédric voor u de tijd om deze te beantwoorden en uw woning vrijblijvend naar waarde te schatten.

Verkoop

Van de dossiersamenstelling tot de verkoopakte. Cédric begeleidt u doorheen het hele proces en werkt samen met een ervaren team van professionals: een fotograaf, videoproducer, vastgoedstylist, accountant, advocaat, bouw- en energiedeskundige. U wordt volledig ontzorgd en uw woning krijgt alle aandacht.

Hoe maakt Cédric Larbie het verschil?

Residentieel vastgoed

Als gespecialiseerd kantoor met focus op verkoop van vastgoed om in te wonen, heeft Cédric een uitstekende kennis in huis om voor u het beste resultaat te bereiken.

Persoonlijkheid

U heeft één contactpersoon die steeds voor u klaar staat en uw dossier volledig kent. Zo loopt alles vlot en wordt er transparant met u gecommuniceerd over de stand van zaken. Cédric staat doorheen het hele proces persoonlijk aan uw zijde.

Stijlvolle marketing

Mooie foto’s, een sfeervolle video, brochure, advertenties … Uw woning wordt in de kijker gezet bij het gewenste doelpubliek met een aantrekkelijke presentatie.

Discretie

Cédric hecht veel belang aan uw privacy en gaat extra selectief te werk voor wie totale discretie wenst.

Kopersnetwerk

In Cédric’s klantenbestand zitten solvabele kopers die exclusief zoeken naar residentieel vastgoed. Uw woning wordt voorgesteld aan een uitgebreid netwerk en er wordt gezocht naar de meest geschikte koper.

Uw droomwoning vinden?

De mooiste vastgoedparels zijn goed verborgen en een aantal exclusieve woningen komen nooit online, maar Cédric stelt ze graag persoonlijk aan u voor.

LET'S MEET

Hoe kan Cédric u helpen? Stel gerust uw vragen.

Call Now Button