fbpx

Diensten

 

Wat kan Cédric Larbie voor u betekenen?

Graag adviseert en ondersteunt Cédric Larbie u bij de aan- en verkoop van uw droomwoning. Een strikt persoonlijke, discrete en uiterst professionele service mag u als klant verwachten. Een bewuste keuze voor kwaliteit boven kwantiteit. Het immobiliënkantoor van Cédric Larbie is gespecialiseerd in bemiddeling bij verkoop van residentiële woningen. Karaktervolle woningen, villa’s, landhuizen, hoeves, herenhuizen tot appartementen, lofts en bouwgronden … Op plaatsen in België (Vlaanderen) waar het aangenaam is om gelukkig te leven.

Advies en waardebepaling

Benieuwd naar de maximale waarde van uw woning? Of heeft u een specifieke vastgoedvraag? Cédric Larbie neemt graag voor u de tijd om naar uw vragen en verwachtingen te luisteren. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek in vertrouwen en een realistische inschatting van de waarde van uw woning.

Verkoop van uw woning – Totale discretie

Overweegt u vandaag of binnenkort uw woning te verkopen? Wenst u daarbij een gepaste aanpak met een vlot resultaat aan een correcte verkoopprijs? Het immobiliënkantoor van Cédric Larbie zorgt in nauw overleg met u als eigenaar voor een kwaliteitsvolle administratieve, juridische en commerciële ondersteuning tijdens het volledige verkooptraject van uw woning. Met onze optie ‘discrete verkoop’ verkopen we uw woning zonder dat uw omgeving er het fijne van weet.

Aankoop van uw woning – Woonwensen

Een persoonlijke en professionele ondersteuning bij de aankoop van uw droomwoning mag u als koper verwachten. Bent u momenteel op zoek naar uw droomwoning? Deel uw specifieke woonwensen en Cédric Larbie helpt u persoonlijk verder.

Call Now Button