fbpx

Verkopen

Uw woning verkopen in alle vertrouwen.

Van de dossiersamenstelling tot aan de verkoopakte. We begeleiden u doorheen het hele proces en helpen u graag verder met een succesvolle verkoop van uw woning. U wordt volledig ontzorgd en uw woning krijgt alle aandacht.

Voor een vlotte verkoop aan een correcte prijs, gaan we van start met een vrijblijvende waardebepaling.

Wat mag u verwachten?

Vakkennis

Als gespecialiseerd kantoor met focus op woonvastgoed, hebben we een uitstekende kennis in huis om voor u het beste resultaat te bereiken.

Persoonlijkheid

U heeft één contactpersoon die steeds voor u klaarstaat en uw dossier volledig kent. Zo loopt alles vlot en wordt er transparant met u gecommuniceerd over de stand van zaken. Cédric staat doorheen het hele proces persoonlijk aan uw zijde.

Stijlvolle marketing

Mooie foto’s, sfeervolle video’s, brochures, advertenties … Uw woning wordt in de kijker gezet bij het gewenste doelpubliek met een aantrekkelijke presentatie.

Discretie

We hechten veel belang aan uw privacy en gaan extra selectief te werk voor wie totale discretie wenst.

Kopersnetwerk

In ons klantenbestand zitten solvabele kopers die exclusief zoeken naar residentieel vastgoed. Uw woning wordt voorgesteld aan een uitgebreid netwerk en er wordt gezocht naar de meest geschikte koper.

“Sinds 2019 worden onze woningen steeds aan een correcte prijs en doorgaans binnen 2 maanden verkocht!”

Waardebepaling en advies

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Welke documenten en keuringsattesten heb ik nodig? Hoeveel bedragen de kosten? Hoe verloopt het verkoopproces?… Een woning verkopen doet u niet elke dag en u heeft gegarandeerd tal van vragen. We staan klaar om u professioneel te helpen.

Call Now Button