fbpx

Diensten

Wat kan Cédric Larbie voor u betekenen?

Met passie voor karaktervolle panden en architectuur, biedt Cédric u volgende diensten aan.

Advies en waardebepaling

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Het is vaak een emotioneel proces waarbij u verschillende vragen heeft. Graag neemt Cédric voor u de tijd om deze te beantwoorden en uw woning vrijblijvend naar waarde te schatten.

Verkoop

Van de dossiersamenstelling tot de verkoopakte. Cédric begeleidt u doorheen het hele proces en werkt samen met een ervaren team van professionals: een fotograaf, videoproducer, vastgoedstylist, accountant, advocaat, bouw- en energiedeskundige. U wordt volledig ontzorgd en uw woning krijgt alle aandacht.

Uw woning verkopen met Cédric Larbie

In nauw overleg met u als verkoper zorgt Cédric voor de gepaste structuur om uw woning op een stijlvolle manier aan het juiste publiek te presenteren.

1. Waardebepaling

Tijdens een vrijblijvende kennismaking komt Cédric persoonlijk bij u langs om naar uw verwachtingen te luisteren en uw woning naar waarde te schatten.

2. Samenstelling verkoopdossier

De verplichte documenten, keuringsattesten en belangrijke informatie over uw woning worden verzameld in een ordelijk dossier.

3. Fotoshoot

Een mooie presentatie van uw woning is belangrijk voor een goede eerste indruk. Aan de hand van kwaliteitsvolle beelden wordt er gezorgd voor optimale visibiliteit.

4. Online en offline publiciteit

De meest commerciële technologieën en moderne marketingtools worden ingezet om uw woning in de kijker te zetten in uw streek en ver daarbuiten. 

5. Bezichtigingen

Privébezoeken en/of kijkdag(en). Afhankelijk van het type woning en uw wensen, wordt er de meest geschikte manier gekozen om uw woning te laten bezichtigen. Alles gebeurt steeds onder begeleiding en in overleg met u als eigenaar.

6. Onderhandelingen

De geïnteresseerde kopers worden nauwkeurig opgevolgd. U wordt op de hoogte gebracht van ieder bod en er wordt voor u onderhandeld tot de maximale verkoopprijs.

7. De verkoop

Er wordt een sluitende verkoopovereenkomst opgesteld volgens de huidige wetgeving en gezorgd dat alles klaar is voor het verlijden van de authentieke akte bij uw notaris. Ook nadien blijft Cédric met plezier voor u klaarstaan.

Uw woning discreet verkopen

Liever geen publiciteitsbord in uw voortuin? Geen pottenkijkers? Geen vertoning van uw adres? Of wilt u dat uw woning niet op het internet staat?

U hebt geen haast en wil in alle rust en privacy de meest geschikte koper vinden voor uw woning. Jaarlijks realiseert Cédric een aantal succesvolle verkopen in totale discretie. Uw woning wordt dan verkocht met extra aandacht voor uw privacy en zonder dat uw omgeving er het fijne van weet.

Hoe maakt Cédric Larbie het verschil?

Residentieel vastgoed

Als gespecialiseerd kantoor met focus op verkoop van vastgoed om in te wonen, heeft Cédric een uitstekende kennis in huis om voor u het beste resultaat te bereiken.

Persoonlijkheid

U heeft één contactpersoon die steeds voor u klaar staat en uw dossier volledig kent. Zo loopt alles vlot en wordt er transparant met u gecommuniceerd over de stand van zaken. Cédric staat doorheen het hele proces persoonlijk aan uw zijde.

Stijlvolle marketing

Mooie foto’s, een sfeervolle video, brochure, advertenties … Uw woning wordt in de kijker gezet bij het gewenste doelpubliek met een aantrekkelijke presentatie.

Discretie

Cédric hecht veel belang aan uw privacy en gaat extra selectief te werk voor wie totale discretie wenst.

Kopersnetwerk

In Cédric’s klantenbestand zitten solvabele kopers die exclusief zoeken naar residentieel vastgoed. Uw woning wordt voorgesteld aan een uitgebreid netwerk en er wordt gezocht naar de meest geschikte koper.

Uw droomwoning vinden?

De mooiste vastgoedparels zijn goed verborgen en een aantal exclusieve woningen komen nooit online, maar Cédric stelt ze graag persoonlijk aan u voor.

LET'S MEET

Hoe kan Cédric u helpen? Stel gerust uw vragen.

Call Now Button