!! VERKOCHT !! Gerenoveerde en volledig instapklare woning op een zuidelijk georiënteerd perceel van 15a64ca met uitzicht op achterliggende tuin, weilanden en veel groen te Laakdal (Vorst), Antwerpen, België.

Deze unieke en sfeervolle woning met een totale woonoppervlakte van 173m² onderging de afgelopen jaren een volledige transformatie. De woning werd integraal gerenoveerd met duurzame en hoogwaardige materialen. Het dak en de achtergevel werden in 2014 vernieuwd en bijkomend geïsoleerd. Ook de 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 3e) en badkamer (met inloopdouche en ligbad) kregen een totale make-over.

Het terras is een absolute eye catcher waar men in alle rust en privacy kan genieten. Verder beschikt de woning over twee leefruimtes die mooi in elkaar overvloeien en aansluiten op de keuken. De gezellige woning biedt ook zeer veel natuurlijke lichtinval, wat zorgt voor een optimaal woon- en leefgenot.

Autosnelweg (E313-oprit Laakdal/Geel-Oost) bereikbaar in 3 minuten. Optimale verbinding met Geel (10 km), Diest (10 km), Hasselt (30 km) en Antwerpen (45 km). In de directe omgeving van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

EIGENSCHAPPEN

Type -
Bouwjaar -
Algemene staat -
Woonoppervlakte -
Perceeloppervlakte -
EPC-waarde -
EPC-certificaat -
Centrale verwarming -
Aantal slaapkamers -
Aantal badkamers -
Parking binnen -
Parking buiten -

FINANCIËLE INFO

Prijs -
Kadastraal inkomen -

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige bestemming -
Stedenbouwkundige vergunning -
Stedenbouwkundige inbreuken -
Verkavelingsvergunning -
Dagvaardingen -
Voorkooprecht -
Beschermd erfgoed -
Overstromingsgebied -

Multimedia

IGNORE

Interesse? Neem contact met uw persoonlijke vastgoedmakelaar …