Diestersteenweg 306 Hasselt (Kermt)

!! PROJECT 100% VERKOCHT !! 

Residentie FIELD-306 is een kleinschalig nieuwbouwproject van vier appartementen waar energiezuinigheid, een kwaliteitsvolle afwerking en stijlvolle architectuur centraal staan. Dit in combinatie met een uniek en groen vergezicht over prachtige velden te Kermt (Hasselt), Limburg, België.

De vier appartementen, waarvan twee op het gelijkvloers en twee duplexen, zijn voorzien van grote leefruimtes met open keuken en ernaast een ruime berging, gastentoilet en vestiaire, twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, regendouche, dubbele lavabo en een extra toilet (materialen en afwerking vrij naar keuze).

"Zonne-energie, warmtepomp en vloerverwarming"

Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn een absolute troef van deze residentie en zorgen ervoor dat u als bewoner gezond, comfortabel en kostenbesparend kan leven. Het hernieuwbare energiesysteem, de warmtepomp met water en lucht, zorgt voor de verwarming als koeling van uw appartement. Iedere ruimte wordt verwarmd met vloerverwarming, zelfs de slaapkamers. Per appartement zijn er vier zonnepanelen en ventilatiesysteem D voorzien.

"Kleine privé-tuintjes, uitzicht op velden ..."

De twee gelijkvloerse appartementen beschikken over een ruim terras aansluitend op een eigen afgesloten privé-tuintje. De twee duplexappartementen zijn voorzien van een overdekt terras met uitzicht over prachtige velden. De landelijke en groene omgeving zorgen voor de nabijheid van wandel- en fietsroutes. Dit alles op slechts enkele kilometers van Hasselt-centrum en op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Kermt.

"Stijlvolle architectuur en 100% kwaliteitsgarantie"

De appartementen worden hoogwaardig en instapklaar afgewerkt naar uw keuze. Zowel voor de keuken als het sanitair zijn er hoge budgetten voorzien. Onder andere de regendouche met ingebouwde Ibox zorgen zo voor dat tikkeltje luxe. In samenspraak met de bouwheer kan u ieder detail en uw wensen bespreken. De appartementen worden volledig instapklaar en naar uw keuze afgewerkt.

Beschikbare wooneenheden:

- App. nr. 1: VERKOCHT

- App. nr. 2: VERKOCHT

- App. nr. 3: VERKOCHT

- App. nr. 4: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD 

Ruime ondergrondse autostaanplaats, fietsenstalling en private kelderberging aanwezig (€ 18.500) per appartement. Prijzen zijn steeds exclusief aankoopkosten.

Kom op afspraak het afgewerkte duplexappartement bezoeken. Zo heeft u een beter zicht op de verschillende mogelijkheden en kwaliteitsvolle afwerkingsgraad. 

EIGENSCHAPPEN

Type Appartementen, duplexen
Bouwjaar 2019
Algemene staat Nieuwbouwproject
Woonoppervlakte 115 tot 135 m²
Perceeloppervlakte 1031 m²
EPC-waarde 30 kWh/m²
EPC-certificaat A
Centrale verwarming Warmtepomp
Aantal slaapkamers 2/appartement
Aantal badkamers 1/appartement
Parking binnen Ja (privatief)
Parking buiten Ja (gemeenschappelijk)

FINANCIËLE INFO

Prijs -
Kadastraal inkomen -

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige inbreuken Neen
Verkavelingsvergunning Neen
Dagvaardingen Neen
Voorkooprecht Neen
Beschermd erfgoed Neen
Overstromingsgebied Neen

Multimedia

IGNORE

Location

50.947924
5.237496

Diestersteenweg 306 Hasselt (Kermt)

Verkoop

Te koop

2000
WALKING
km
en
15
100%
400px
20
54.5
Distance
Address
Walking time
min
Details

Interesse? Neem contact met uw persoonlijke vastgoedmakelaar …