!! VERKOCHT !! Rustig gelegen halfopen gezinswoning op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 14a64ca dat uitgeeft op achterliggende weilanden te Heusden-Zolder (Eversel), Limburg, België.

Deze op te knappen woning biedt tal van mogelijkheden. Naast een totale woonoppervlakte van 155m², is er ook een zolderruimte en een kleine bergkelder aanwezig. Achteraan de woning bevinden zich een veranda, overdekt terras en garage, deze bereikt kan worden via de ruime oprit langs de woning. De tuin werd altijd netjes onderhouden en geeft uit op agrarisch gebied. Het unieke vergezicht op de achterliggende weilanden zal nooit veranderen waardoor men altijd in een landelijk en groen kader kan genieten. De woning bevindt zich in een rustige straat net buiten de dorpskern van het residentiële Eversel.

De bereikbaarheid is optimaal met in de nabijheid het centrum van Heusden-Zolder, Beringen en Lummen (supermarkten, winkels, scholen). Een vlotte verbinding (E313/14) met Hasselt (15 km), Leuven (50 km), Antwerpen (55 km) en Brussel (70 km). In de directe omgeving van prachtige wandel- en fietsroutes.

EIGENSCHAPPEN

Type -
Bouwjaar -
Algemene staat -
Woonoppervlakte -
Perceeloppervlakte -
EPC-waarde -
EPC-certificaat -
Centrale verwarming -
Aantal slaapkamers -
Aantal badkamers -
Parking binnen -
Parking buiten -

FINANCIËLE INFO

Prijs -
Kadastraal inkomen -

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige bestemming -
Stedenbouwkundige vergunning -
Stedenbouwkundige inbreuken -
Verkavelingsvergunning -
Dagvaardingen -
Voorkooprecht -
Beschermd erfgoed -
Overstromingsgebied -

Multimedia

IGNORE

Interesse? Neem contact met uw persoonlijke vastgoedmakelaar …