!! VERKOCHT !! Charmante, halfopen gezinswoning in hoevestijl met groot bijgebouw op een zuidwestelijk georiënteerd perceel in een residentiële, doodlopende straat te Hasselt (Kermt), Limburg, België.

Deze klassieke woning met een ruime woonoppervlakte van 210m² werd opgetrokken in kwaliteitsvolle materialen en werd steeds zeer goed onderhouden. Twee van de vier slaapkamers hebben een privatief balkon dat een groen uitzicht biedt. De binnenkoer maakt een verbinding tussen de woning en het afzonderlijke bijgebouw. Deze heeft een oppervlakte van 160m² inclusief garage en bovenverdieping. Het multifunctionele bijgebouw kan gebruikt worden voor beroepsdoeleinden, hobbyruimte of mits vergunning een zorgwoning. De voorzieningen van water, elektriciteit en verwarming zijn hier aanwezig.

Ondanks de rustige woonbuurt, in de nabijheid van mooie natuur, wandel- en fietsroutes, is deze woning gelegen in de directe omgeving van de gezellige dorpskern van Kermt. Dichtbij winkels, scholen en tal van horecagelegenheden. Evenals het openbaar vervoer en op slechts enkele kilometers van Hasselt-centrum. De autosnelwegen (E313/14) zijn bereikbaar in enkele minuten.

EIGENSCHAPPEN

Type Woning
Bouwjaar 1979
Algemene staat Goed onderhouden
Woonoppervlakte 210 m²
Perceeloppervlakte 584 m²
EPC-waarde -
EPC-certificaat -
Centrale verwarming -
Aantal slaapkamers -
Aantal badkamers -
Parking binnen -
Parking buiten -

FINANCIËLE INFO

Prijs -
Kadastraal inkomen -

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige bestemming -
Stedenbouwkundige vergunning -
Stedenbouwkundige inbreuken -
Verkavelingsvergunning -
Dagvaardingen -
Voorkooprecht -
Beschermd erfgoed -
Overstromingsgebied -

Multimedia

IGNORE

Interesse? Neem contact met uw persoonlijke vastgoedmakelaar …