!! VERKOCHT !! Te renoveren gezinswoning met veel potentieel op een toplocatie vlakbij de autosnelweg in Beringen (Paal), Limburg, België. Deze woning, met een charmante voorgevel, dateert uit het jaar 1934 en is gelegen op een mooi perceel van 8a00ca.

Deze op te knappen woning heeft heel wat te bieden. Naast een totale woonoppervlakte van 140m², is er ook een magnifieke zolderruimte van 50m² en een bergkelder aanwezig. Achteraan de woning bevinden zich een overdekt terras en de oprit langs de woning geeft uit op twee garageboxen. De tuin is volledig omheind en werd ingezaaid met gras. Vooraan de tuin bevindt zich een moestuin.

Autosnelweg (E313-oprit Paal-Beringen) bereikbaar in minder dan 1 minuut. Optimale verbinding met Diest (10 km), Hasselt (15 km), Antwerpen (45 km) en Brussel (60 km). In de directe omgeving van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Kortom, een investeringsopportuniteit vlakbij het centrum van Paal en op 5 minuten van het verkeersknooppunt (E313-14) "Het Klaverblad" in Lummen.

EIGENSCHAPPEN

Type Woning
Bouwjaar 1934
Algemene staat Te renoveren
Woonoppervlakte 140 m²
Perceeloppervlakte 800 m²
EPC-waarde -
EPC-certificaat -
Centrale verwarming -
Aantal slaapkamers -
Aantal badkamers -
Parking binnen -
Parking buiten -

FINANCIËLE INFO

Prijs -
Kadastraal inkomen -

RUIMTELIJKE ORDENING

Stedenbouwkundige bestemming -
Stedenbouwkundige vergunning -
Stedenbouwkundige inbreuken -
Verkavelingsvergunning -
Dagvaardingen -
Voorkooprecht -
Beschermd erfgoed -
Overstromingsgebied -

Multimedia

IGNORE

Interesse? Neem contact met uw persoonlijke vastgoedmakelaar …