Huizenjacht

Uw droomwoning aankopen met professioneel advies en samen met een echte Huizenjager? Na een succesvolle deelname aan het televisieprogramma Huizenjagers en een stijgende vraag naar begeleiding tijdens de aankoop van een woning, gaat Cédric Larbie graag met u mee op Huizenjacht.

Graag luisteren we eerst aandachtig naar uw wensen en zoekcriteria. Nadien gaan we samen met u op zoektocht, bezichtigen we de woning en geven we u deskundig advies. Wanneer uw droomwoning gevonden wordt en u hem wenst aan te kopen, starten de onderhandelingen. Wilt u toch liever zelf opzoek gaan naar uw woning maar de onderhandelingen aan een professional overlaten of wenst u enkel deskundig advies … ? U kiest, zoals u het wenst.

Lukt het maar niet om uw droomwoning te vinden? KLIK HIER en wij helpen u zoeken. Laten we snel kennismaken in een vrijblijvend gesprek zodat we ook uw vastgoeddroom kunnen realiseren …