Mijn Huizenjagers avontuur

Het was niet evident om dit vier maanden lang te moeten verzwijgen, maar na afloop van de opnames en een periode van geheimhoudingsplicht ben ik heel blij officieel bekend te mogen maken dat ik deelneem aan het televisieprogramma Huizenjagers.

Toen ik begin juni een telefoontje kreegt van productiehuis Zodiak Belgium met de vraag of ik wou meedoen aan het nieuwe televisieseizoen van Huizenjagers, heb ik niet lang nagedacht. Het was voor mij een ongelofelijke verrassing, maar daarnaast ook een hele eer om als jongste vastgoedmakelaar van het seizoen geselecteerd te worden door het productiehuis. Ik ben daarom het productiehuis en ook in het bijzonder Fabienne Kusters (zaakvoerster Alterimmo) heel dankbaar voor deze mooie kans. Tijdens de opnames, die eind juni onder de stralende zon hebben plaatsgevonden, heb ik een geweldig leuke en plezierige tijd beleefd samen met mijn twee Limburgse medecollega’s. We konden het heel goed met elkaar vinden, maar natuurlijk ontbrak de nodige competitiviteit zeker niet. Die competitiegeest zit er bij mij al van kleins af aan in. Ik heb daarom mijn uiterste best gedaan om aan zoveel mogelijk zoekcriteria van de kandidaat-kopers te voldoen. De wensen van de vier leuke koppels waren soms niet altijd even gemakkelijk, maar toch stond ik erop gebrand om de best mogelijke woningen aan hen voor te stellen. Luisteren naar de wensen van de klant en deze zo goed mogelijk proberen te vervullen, is dan ook iets waar ik persoonlijk veel belang aan hecht.

Gedurende de uitzendingen zullen er heel wat mooie woningen (en enkele speciale panden) in het prachtige Limburg worden voorgesteld. Na afloop van iedere dag worden wij door de kandidaat-kopers aan de hand van een score op 10 beoordeeld. Op het einde van de week zal de winnaar op een feestelijke manier bekend gemaakt worden.

Huizenjagers, van maandag 8/10 tot donderdag 11/10 telkens om 19u45 op VIER.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.