Een kijkje in mijn agenda

Omdat velen zich vaak afvragen wat mijn dagelijkse taken zijn en ik regelmatig vragen krijg over hoe mijn dagschema eruit ziet, wil ik jullie graag een snelle kijk geven in mijn agenda.

Zoals iedere doordeweekse ochtend loopt mijn wekker af om 7u00. Na een frisse douche kleed ik me aan en maak ik me klaar. Nadien maak ik mijn dagelijkse ontbijtshake op basis van havermout en banaan en neem ik de krant erbij om op de hoogte te zijn van de actualiteit.

Rond 9u00 arriveer ik op kantoor, bekijk en beantwoord ik mijn mails samen met een tasje koffie. Vervolgens werp ik een snelle blik op het huidige aanbod in de vastgoedmarkt en leg ik enkele telefonische afspraken vast. Na het opvragen van een aantal nieuwe dossierstukken werk ik verder aan de verkoopovereenkomst (compromis) van een reeds verkochte woning.

Tegen 13u00 zet ik me in de keuken om even te lunchen en neem ik wat tijd om de sociale media te doorlopen. Na een korte pauze, bereid ik me voor op mijn afspraken die in de  namiddag plaatsvinden.

Om 14u00 eerst even samen met mijn collega-makelaar naar een nieuwe woning voor het maken van een fotoreportage en vervolgens om 16u00 verder voor het maken van een gedetailleerde waardebepaling van een woning. Na twee verkoopsbezichtigingen rij ik om 19u00 even over huis om wat te eten, waarna ik vertrek naar de bestuursvergadering van de Jonge Vastgoed Club die gewoonlijk om 20u00 plaatsvindt.

Mijn einduur? Kan ik nooit exact op voorhand zeggen, want dat verschilt van dag tot dag … Natuurlijk is iedere dag variërend en heb ik (gelukkig) niet iedere dag dezelfde agenda. Maar de dagelijkse taken van een vastgoedmakelaar zijn gegarandeerd veel meer dan alleen maar het verkopen van een woning.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.