In 1 jaar van student naar zelfstandig ondernemer …

Op 27 juni 2017 studeerde ik met onderscheiding af als bachelor in het bedrijfsmanagement (afstudeerrichting marketing, specialisatie vastgoed) aan de Hogeschool PXL te Hasselt.

Na het behalen van mijn diploma stond ik voor de keuze: verder studeren of gaan werken. Het maken van deze keuze was niet gemakkelijk, maar toch heb ik ervoor gekozen mijn hart te volgen in plaats van mijn verstand. Gaan werken!

‘Waarom niet verder studeren?’ Is een vraag die ik vaak heb mogen aanhoren. Mijn antwoord op deze vraag was steeds: ‘Ik heb hier lang over nagedacht, maar uiteindelijk is het belangrijk om naar de toekomst te kijken en je hart te volgen.’ Jezelf de vraag stellen of een universitair diploma later een meerwaarde kan bieden in hetgeen wat je wil bereiken, is heel belangrijk in het maken van deze keuze.

De beslissing om na mijn studies het statuut van voltijds zelfstandig ondernemer aan te vragen was voor de hand liggend. Om mijn officieel erkenningsnummer als vastgoedmakelaar te behalen, heb ik mij moeten inschrijven op de lijst van stagiair-vastgoedmakelaars. Hiervoor was één van de vereisten: zelfstandig worden!


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.